Wingsurf
Grundkurs/Privatlektion

     

 

Upplev känslan att flyga! Under sommaren kör vi kurser i wingsurf. Wingsurf / foil är det mest växande vattensporten i världen just nu.

Om du är nyfiken på sporten så passa på att anmäla dig till privatlektioner för grundkurs.

 

Wingsurf grundkurs är kursen för dig som vill testa på vad wingsurf är på riktigt och få grunden till hur man börjar att wingsurfa och kan

ta sig vidare snabbt och säkert på egenhand efter kursen.

 

För att gå kursen krävs inga tidigare erfarenheter och förkunskaper. Men många som börjar wingsurfa har erfarenhet från vindsurfing/ segling eller surfing. Olika bakgrund gör att inlärningen blir mycket personlig. Därför utformar vi kurserna som privatlektioner eller upp till max 2 personer/per kurstillfälle. Detta för att ge maximal inlärning och lämplig coachning efter individ nivå. Alla som går kursen ska få med sig en positiv upplevelse.

 

När man börjar Wingsurfa är det många moment att lära sig. Därför är det svårt att börja med vinge och foil vid samma tillfälle. I Grundkursen fokuserar vi på att lära oss hur vingen fungerar, hitta balansen och seglingsteknik.
Om önskemål finns testar vi på hur foilen fungerar genom att bogseras efter motorbåt. På så vis ett bra insteg för att  få kännedom i hur bräda med foil fungerar i vattnet.

 

Vi börjar kursen inne på 2sea4u center, Norra Hamngatan 38 Fjällbacka där går vi igenom teknik och utrustning. Efter det börjar vi med utrusningen på bryggan. All utrusning i kursen ingår. Du kommer ha din egen vinge och instegsbräda som du lånar av oss under hela kurstillfället. Vi följer dig med följebåt om väderprognosen kräver det.

 

Om du har tidigare erfarenhet av foil och behärskar grunderna i wingsurf så skräddarsyr vi privatlektioner och instruerar efter ditt önskemål och intresse.

 

Boka Kurs

 

Klicka in under fliken Bokning och fyll i kontakt formuläret. Eftersom vi behöver en okej prognos för att utföra kurserna ca 4-8 m/s får du gärna fylla i möjliga datum som passar under övrigt (ex. 15-20 Juli)

Vid fler frågor går det bra att maila eller ringa.
info@2sea4u.com
Tel: 0731 58 48 32